"Ādažu" čipsu zīmols saņēmis Starptautiskās ilgtspējas un oglekļa emisijas (ISCC) sistēmas sertifikātu ISCC Plus, kas apliecina - kartupeļi, kas izmantoti "Ādažu" čipsu produktu ražošanā atbilst ilgtspējīgas lauksaimniecības izejvielu ieguves, piegādes un ražošanas principiem.
Lasi tālāk
Ilgtspējīgs iepakojums un šķirošana
Iepakojumam ir liela nozīme kartupeļu čipsu un citu sāļu uzkodu kvalitātes un garšas nodrošināšanā. Mums ir arī svarīgi, ka iepakojumu var pārstrādāt, tādējādi samazinot atkritumu negatīvo ietekmi uz apkārtējo vidi un taupot resursus.
Lasi tālāk
Saulespuķu eļļa
Viena no nozīmīgājakām izejvielām čipsu unikālās garšas un nemainīgās kvalitātes nodrošināšanai ir eļļa. Mēs lepojamies, ka 2020.gadā pēc ilga un rūpīga darba pārgājām uz 100% saulespuķu eļļas izmantošanu čipsu ražošanā.
Lasi tālāk
Vietējie kartupeļi
Čipsu pagatavošanai der tikai rūpīgi izraudzītas, pat kaprīzas kartupeļu šķirnes, kas atbilst noteiktiem parametriem, lai sagādātu to īpašo kraukšķīgumu, ko sola ”Ādažu” čipsis.
Lasi tālāk