Vietējie kartupeļi

Čipsu pagatavošanai der tikai rūpīgi izraudzītas, pat kaprīzas kartupeļu šķirnes, kas atbilst noteiktiem parametriem, lai sagādātu to īpašo kraukšķīgumu, ko sola ”Ādažu” čipsis.

Dalies:

Mēs lepojamies, ka līdz pat 60% no nepieciešamajiem kartupeļiem izaudzējam paši ar savām vai mūsu ilgtermiņa sadarbības partneru – vietējo zemnieku – rokām tepat Latvijā, Ādažu apkaimē. Pārējo kartupeļu apjomu iepērkam netālajās kaimiņvalstīs – Lietuvā un Igaunijā. “Vietējs” kartupelis mums ir svēts, jo tas nozīmē ne tikai pilnīgu pārraudzību par tā augšanas procesu, bet arī dod darba vietas vietējiem iedzīvotājiem un ietaupa uz transporta izmaksām un izmešiem.

Seko mums