Zeltaino kartupeļu recepte no Jushkaspadrushkas

Zeltaino kartupeļu recepte no Jushkaspadrushkas

Kraukšķīgākie kartupeļi 🥔

500g Katupeļus pārgriež uz pusēm vai lielākus kartupeļus sagriež daiviņās.

Liek tos vārīties sālsūdenī ar visu mizu.

Kamēr kartupeļi vārās, bļodā ieber 1/2 glāzi kviešu miltus un 1 paciņu Ādažu Čipsu krējums – sīpoli garšvielu. Tad pievieno 1/2 glāzi ūdens un samaisa līdz veidojas pankūku mīklas konsistence.

Kad kartupeļi mīksti, tos nokāš un nosusina ar dvielīti, lai mīkla labāk pielīp.

Kartupeļus liek iekšā mīklas bļodā un kārtīgi apmaisa.

Atsevišķā katliņā sakarsē eļļu un liek iekšā kartupeļus pa vienam cepties līdz tie ir zeltaini brūni.

Pasniedz siltus ar mērcīti!

Dalies:
Seko mums