2023. gada labākais jaunais produkts – “Ādažu” krēmīgais čedars

Nav daudz kārdinošāku skatu pasaulē par to, kā Čedaras siera mērce lēni līst pār kraukšķīgām uzkodām. Un nav labāku jauno produktu Latvijā, 2023. gadā, kā “Ādažu” Krēmīgais čedars!
Tirgus pētījumu kompānija NielsenIQ veiktajā “Best New Launch” pētījumā par 2023. gada labāko jauno produktu Latvijā atzinusi Latvijā ražotos “Ādažu” čipsus ar krēmīgā čedara garšu. Tāpat produkts ieguvis pirmo vietu kā 2023. gada labākais jaunais produkts Latvijā sāļo uzkodu kategorijā. 

14.05.2024
Dalies:

Esam patiesi priecīgi, ka mūsu darbs pie arvien jaunām produktu inovācijām un vēlme sniegt pircējiem jaunu garšas pieredzi tiek novērtēts. “Ādažu” čipsi ar krēmīgā čedara garšu ir patiesi ļoti garšīgs produkts, kas sevī ietver pircēju tik ļoti iecienīto siera garšu. Ir bezgala liels gandarījums, ka darbs pie šī produkta sāļo uzkodu segmentā ticis atzinīgi novērtēts Latvijas līmenī, par ko jāsaka paldies gan komandai, kas strādājusi pie jaunās čipsu garšas izveides, gan arī pircējiem, kuri, izvēloties sāļās uzkodas, izvēlējušies šo jaunumu,” stāsta “Orkla Latvija” mārketinga direktore Marija Koroļova. “Čipsus ar krēmīgo čedaru radījām, ņemot vērā pircēju vēlmes un pieprasījumu pēc konkrētām sāļo uzkodu garšām. Čipsi ar siera garšu tradicionāli ir bijuši starp populārākajām sāļo uzkodu garšām. Vienlaikus, kā liecina patērētāju pētījumi, teju puse pircēju jeb 49% vēlas, lai sortiments regulāri tiktu papildināts ar jaunām sāļo uzkodu garšām. Līdz ar to, radot krēmīgā čedara čipsus, esam novērtējuši viņu uzticību siera garšai, papildinot sortimentu ar jaunu, izteiktu garšu kāda piemīt konkrētajam produktam.”

Kompānija Nielsen, kas sāka darboties jau 1923. gadā, izmanto unikālu metodi, lai analizētu pārtikas un mājsaimniecības preču kategoriju 20 grupas. Nielsen nesen izvērtēja jaunākos produktus, kas iznāca pagājušā gadā visās trīs Baltijas valstīs, un viņi ne tikai skatījās uz pārdošanas datiem, bet arī jautāja patērētājiem, kas viņiem visvairāk patīk. Šis konkurss “Gada labākais jaunais produkts” tiek organizēts kopš 2008. gada un var lepoties ar augstu prestižu.

Seko mums