Sīpolu kraukšķu recepte no Doloresas

Sīpolu kraukšķu recepte no Doloresas

Sagriež 2 lielus sīpolus, ieliek bļodā un atdala tā, lai sīpolu gabaliņi ir atsevišķi.

Klāt pieber 100g miltus, pus tējkaroti cepamo pulveri, pus tējkaroti kurkumu un 1 iepakojumu Ādažu Čipsu krējuma – sīpolu garšvielu.

Klāt pielej 100ml ūdens un samaisa tā, lai veidojas mīkla un, lai visi sīpolu gabaliņi apklāti ar mīklu.

Katlā sakarsē eļļu.

Tad no sīpoliem formē bumbiņas/ plācenīšus un liek cepties katlā ar sakarsēto eļļu.

Cep līdz zeltaini brūni.

Pasniedz ar mērcīti (Ideja mērcītei: krējumu vai bezpiedevu jogurtu sajauc  ar Ādažu Čipsu krējuma – sīpolu garšvielu)

 

Dalies:

Garšvielas

Seko mums