Ādažu čipsi sponsorē vasaru

#JAUNUMS čipsu sortimentā –aktuālas un ilgi gaidītas vasaras garšas! Mēs zinām, ka ilgojies pēc ceļošanas, tāpēc vedīsim tevi garšu ceļojumā apkārt pasaulei! Tavas vasaras garšu ceļojuma plāns izskatās šādi:

19.05.2021
Dalies:

🇳🇱 Holandē paķer jaunās siera bumbas;
🇬🇧  Britu salās nogaršo čipsus ar steika un iesala garšu;
🇯🇵 Japānā nokraukšķini salmiņus ar terijaki garšu;
🇺🇸 Tālāk nogaršo klasisku dip mērcīti ASV gaumē;
🇫🇷 Franciju izbaudi ar remulādes dip mērcīti;
🇱🇻 Un visbeidzot, atgriezies mājās un baudi Latvijas vasaru!

Latvijas Vasara

Vasarā skaties, kur gribi– zaļumballēs, piknikos, dārza ballītēs un ledusskapī– visur atradīsi vasaras pamata esenci jeb dillītes, krējumu un bietes. Apvienojot gardo ar kraukšķīgo, mmm, lūk tā ir Latvijas vasara!

Siera bumbas holandes gaumē

Ja netiec uz Holandi, tad Holande ripos pie tevis (precīzāk–tavā mutē)! Nogaršo jaunās Siera bumbas Holandes gaumē!

Terijaki salmiņi

Ar pirkstiem, ar irbulīšiem, pilnām mutēm– ēd kā vien vēlies, garšos lieliski! Nobaudi jaunos terijaki salmiņus Japānas gaumē un uz brīdi sajūties kā otrā pasaules malā!

Sveiciens no Britu salām

Kas var būt labāks par grilētu steiku un iesala dzērienu? Grilēts steiks un iesala garša kraukšķīgā formā! Dodies garšu ceļojumā uz Britu salām ar jaunajiem vasaras čipsiem!

Franču dip mērce

Bonjour! Nogaršo Franciju ar kraukšķīgiem čipsīšiem, svaigiem dārzenīšiem, ceptiem kartupelīšiem vai ar ko citu, kas kārojas!

ASV dip mērce

ASV garša ir tuvāk nekā domā! Tā ir rokas stiepiena attālumā! Paķer jauno ASV dip mērciti un dodies garšu ceļojumā! Iesakām baudīt kopā ar kraukšķīgiem čipsiem, ar frī kartupelīšiem vai pievieno pašgatavotā burgerī!

Seko mums