Kopumā šajā pilnveides projektā, kas sniegs iespēju dubultot ražošanas jaudu, kā arī attīstīt jaunus un inovatīvus produktus, uzņēmums ieguldījis 620 000 eiro.
“Lai arī 2020. gads ir izaicinājumiem piepildīts, mēs esam pielāgojuši mūsu investīciju projektus, izvērtējot prioritātes. Mēs turpinām attīstīt ražošanas procesus, ieguldot jaunu iekārtu uzstādīšanā, lai piedāvātu arvien jaunus augstākās kvalitātes produktus un nostiprinātu līdera pozīcijas kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu kategorijā,” uzsver “Orkla Latvija” valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons.
“Ādažu Čipsu” ražotnē top augstākās kvalitātes kartupeļu čipsi un citas sāļās uzkodas, kas ir iecienītas ne tikai Latvijā, bet arī eksporta tirgos. Čipsu un citu sāļo uzkodu kategorijas pārdošanas apjomi kilogramos pēdējos trīs gados ir pieauguši par vairāk nekā 5% gadā, kas liecina, ka pa-tērētāji arvien vairāk patērē šāda veida uzkodas.
“Pateicoties jaunās ekstrūderu ražošanas iekārtas uzstādīšanai, mēs varam paaugstināt mūsu efektivitāti, turklāt nākotnē tā sniegs iespēju piedāvāt jaunumus “Ādažu Čipsu” produkcijas cienītājiem ne tikai ar jaunām garšām un nebijušu formu kraukšķiem, bet arī ar veselīgākām sāļo uzkodu alternatīvām,” papildina Toms Didrihsons.
Ar jauno iekārtu tiek ražoti tādi “Ādažu Čipsu” kraukšķi kā kukurūzas bumbas ar načo siera garšu, kukurūzas bumbas ar krējuma un sīpolu garšu, kukurūzas bumbas ar kečupa garšu, kā arī jaunums – “Ādažu Čipsu” kukurūzas bumbas ar picas garšu.