. . .

Tāpat kā klasiskie džinsi, opera Karmena un mazā melnā kleitiņa, arī Ādažu Čipsu klasika ir pārdzīvojusi dažādus laikus, modes un tehnoloģiju brīnumus, un palikusi tieši tikpat garšīga kā agrāk. Un tu to iemīli arvien no jauna un aizvien stiprāk. Jo toreiz zāle bija zaļāka, debesis zilākas un dziesmām bija vārdi, bet tieši klasiskie čipsi ir tikpat labi kā toreiz – tāpat kā agrāk, diļļu čipsis smaržo pēc omes diļļu dobes, pēc tomātu čipsu paciņas pieveikšanas tavi pirksti ir tumši sarkani, krējuma un sīpolu čipsis kraukšķ kā ziemā sniegs zem kājām, siera čipsis mutē kūst tikpat sierīgi, no bekona čipsu paciņas izveļas kūpinājuma smaržas mākonis, un sēņu čipsi atgādina rudenīgas ģimenes vakariņas pie apaļa galda. Jo kartupelis jau paliek tas pats.